“Yönetsel Ortamda İnsan İlişkileri ve Etkili İletişim Eğitimi” 4 Şubat’ta…

Keşan Ticaret Borsası, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ve İpsala Ticaret Borsası işbirliğinde yapılacak olan“Yönetsel Ortamda İnsan İlişkileri ve Etkili İletişim Eğitimi” gerçekleştirilecek.

4 Ocak 2019 tarihinde yapılması planlanan ancak hava muhalefeti sebebiyle ertelenen “Yönetsel Ortamda İnsan İlişkileri ve Etkili İletişim Eğitimi”, 4 Şubat 2019 Pazartesi günü Keşan TSO Konferans salonunda yapılacak.

Eğitmen Dr. Cengiz Tavukçuoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı eğitim, saat 15.00’de başlayacak.

Konu ile ilgili bilgi veren Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, katılmak isteyen herkesin eğitime davetli olduğunu ifade ederek şunları kaydetti; “Çalışma yaşamının yoğun rekabet koşullarında, her işyerinde yöneticiler ile çalışanlar zamanlarının önemli bir bölümünü astları, üstleri ya da eşitleri ile iletişime ayırırken, kimi zaman da organizasyon dışındaki rakipler, resmi kurumlar temsilcileri vb. ile çeşitli görüşmeler yürütmektedirler. Tüm bu faaliyetlerde başarılı olmak, yöneticilerin ve çalışanların genel performans düzeylerinde önemli bir rol oynamaktadır.

Bu eğitimle, katılımcılara iletişim sürecinden en çok faydayı sağlayacak bilgi ve tekniklerin aktarılması, her kademedeki yönetici ve personele bireysel ve kurumsal olarak iletişim sürecinde başarılı olunmasını sağlayacak becerilere ait yetkinliklerin kazandırılması ve yaşam kalitesinin, bireysel bağlamda doyumlu yaşam sürmenin ve örgütsel performansın ön koşullarından olan başarılı insan ilişkileri ve etkili iletişim konusunda farkındalık yaratmak hedeflenmektedir.”

Necmi Kaymaz son olarak, eğitime katılacak herkese şimdiden teşekkür ederek, hayırlı olmasını diledi.

Son Güncelleme Tarihi:17/Eylül/2019

Güncelleme 06/Ağustos/2019 Diğer Borsaların Fiyatları