GÜNCEL EKONOMİ PANELİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Keşan TB (Ticaret Borsası), Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası), İpsala TB ve Garanti Bankası Şube Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ''Güncel Ekonomi Sunumu'' konulu panel 3 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Saat 14:00 de Keşan TSO Konferans salonunda başlayan panele; Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan TB Meclis Başkanı Kemalettin Uslu, Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, İpsala TB Meclis Başkanı Necati Görür, Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, İpsala TB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin, Garanti Yatırım Araştırma Koordinatörü ve Birim Müdürü Tufan Cömert, Garanti Bankası Keşan Şube Müdürü Nazım Yılmaz, Garanti Bankası Mercan Şube Müdürü Ertan Kaymaz, Garanti Bankası Beyoğlu Ticari Şube Müdürü Murat Rodop ile Keşan TB, Keşan TSO, İpsala TB Üyeleri, İş insanları ve öğrenciler yoğun katılım sağladı.

Büyük ilgi gören panelin açılış konuşmasını oda ve borsalar adına; Yönetim Kurulu Başkanımız Necmi Kaymaz yaptı.

Tüm katılımcılara Oda ve Borsalar adına ''Hoş geldiniz'' diyen Kaymaz, oldukça ilgi gören panelden beklentilerin bir hayli yüksek olduğunu kaydetti. Tufan Cömert'in, 2018 yılının gücel ekonomik durumu ve 2019 yılındaki ekonomik durumları, katılımcılara aktaracağını hatırlatan Necmi Kaymaz, geçtiğimiz hafta Edirnede yaşanan sel felaketine dikkat çekerek, ''Bölgemizde yaşanan sel felaketinden etkilenen köyler ve firmalarımızın yöneticilerine; Kaymakamımız, Odalarımız, Borsalarımız ve Esnaf Odalarımız ile ziyarette bulunduk. Buradaki Oda ve Borsamıza üyesi olan işletmelerimizi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yaşanan sel felaketinin sonuçlarını inann ki görmek gerekiyor. Devletimizin tüm birimleri, sel felaketinin yaşandığı Oğulpaşada idi. Birlik ve Beraberlik içerisinde, bölgeden yardım taleplerinin oldukça yüksek olduğunu öğrendik. Biz de gerek Kaymakamlık gerekse Oda ve Borsalar olarak üzerimize neyse yapmaya hazır olduğumuzu söyledik. Sel felaketinde yaşamını yitiren 1 vatandaşımızada Allahtan rahmet, Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz'' dedi.

Daha sonra söz alan Garanti Bankası Keşan Şube Müdürü Nazım Yılmaz, ''Keşan için yapabilecek nelerimiz var diye düşünürken, ekonomik dalgalanmanın olduğu bir dönemde, herkesin merak ettiği faiz ve enflasyon ile ilgili soruları yanıtlaması için Garanti Yatırım Araştırma Koordinatörü ve Birim Müdürü Sayın Tufan Cömert'i davet ettik. Kendiside bizleri kırmadı'' diye konuştu.

Paneli yönetmek için kürsüye gelen Tufan Cömert, 2019'a girerken Dünya ekonomisi, Türkiye ve piyasalar ile ilgili hazırladığı sunumu katılımcılara sundu.

Sunumun ardından teşekkür konuşması yapan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı'da şunları kaydetti; ''Katılımlarından dolayı başta sayın Kaymakamımız olmak üzere, siz değerli misafirlerimize, Garanti Bankası Mercan Şube Müdürü Sayın Ertan Kaymaz'a, Garanti Bankası Beyoğlu Ticari Şube Müdürü Murat Rodop'a Garanti Bankası Keşan Şube Müdürü Nazım Yılmaz'a bizlere bilgi ve sunumlarıyla aydınlatan Garanti Yatırım Araştırma Koordinatörü Sayın Tufan Cömert'e Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası ve İpsala Ticaret Borsası adına teşekkür ederim. En pahalı sermayeniz olan zamanınızı, burada daha değerli olan bilgi ile değiştirdiğinizi umarak, hepinize iyi günler dilekleri sunarım'' dedi.

Panel Garanti Bankası yetkililerine Plaketler ve İpsala Pirincinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Garanti Yatırım Araştırma Koordinatörü ve Birim Müdürü Tufan Cömert'in ekonomi sunumuna bu linkten ulaşabilirsiniz;

/media/files/GÜNCEL EKONOMİ SUNUMU PANEL.pdf

Son Güncelleme Tarihi:13/Aralık/2018