Oda ve Borsalardan Ortak Mesaj; “Huzurumuzu ve Kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek.”

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası ve İpsala Ticaret Borsası olarak bu basın bildirgesi ile 13 Mart Pazar günü başkentimizde meydana gelen menfur saldırıyı kınamak ve milletimizi birlik ve beraberliğe davet etmek istiyoruz.

Kendi hain ideolojisini gerçekleştirmek için hak ve hukuk tanımayan, masum insanların canına kast etmeyi adeta kendine vazife haline getirmiş terör örgütlerinin, hain ve alçakça yapılan bu eylemini iş dünyası olarak nefretle kınıyoruz.

Bu saldırıların hedefi insanlık, kardeşlik, barış, huzur, birlik, beraberlik ve gelecek umududur. Ne terörü gerçekleştirenler, ne de onların destekçileri hiçbir zaman bu hedeflerine ulaşamayacaklardır. Bu saldırılar, hedefine ulaşmak bir yana, bilakis Türk devletini ve milletimizi daha güçlü bir şekilde bir araya getirmekten başka bir işe yaramayacaktır.

Güvenlik güçlerimizin teröre karşı verdiği destansı mücadelenin bu tarzda 'alçakça' karşılıkları olabilir ama biliyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti ülkemizde huzur ve asayişi hakim kılacaktır. Bizler iş dünyası olarak Devletimizin, hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin sonuna kadar yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Her zamankinden çok daha güçlü olan ülkemizin terör olaylarına karşı ne  denli kararlı bir tavır içerisinde olduğu herkesin malumudur. Vatandaşlarımızı direkt hedef alan bu tür saldırılar karşısında bugün bizim  üstümüze düşen milletçe bir bütün olmaktır. Bundan  sonrası için ise bu saldırının faillerinin bulunması ve ülkemizde benzer bir  olayın bir daha yaşanmaması en büyük temennimizdir.

Terörün ve teröristin çocuklarımızın geleceğini karartmasına izin vermeyeceğiz.  Ülkemizin birliğine, refahına ve geleceğine sahip çıkacağız. Kavganın terörün olduğu yerde bereket olmaz. Bizler terörün tamamına karşıyız. Birlikten güçlü Türkiye çıkacaktır. Yıllarca kardeşçe birlikte yaşadık. Bundan sonra da bunu başaracağız. Ülkemizi iyi yerlere getirmek için, güçlü Türkiye için Tek Vatan Tek Bayrak diyoruz. Bu hain terörü bir kez daha lanetliyor, hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve sabırlar diliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun… Kamuoyuna Saygılarımızla…”

Son Güncelleme Tarihi:08/Temmuz/2020

BUĞDAY (Yeni Ürün) 3.015 3.015 1000