Keşan- İpsala Oda Borsalar Meclis, Yönetim Kurulu, Kadın ve Genç Girişimciler olarak, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersin, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ayaz, Meclis Üyesi Toros Demirdöven, Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder, Deniz Ticaret OdasıYönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ve Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı ile buluştuk. Bodrumun Turizmde marka haline gelmesi ve bölgemizde de geliştirilmesi gereken saroskörfezi ’miz hakkında istişare ederek, bölgemizde üretilen Tescilli İpsala Pirinci ve Satır et ürünlerimizi yerlerinde görebilmeleri için bölgemize davet ettik. Tescilli İpsala Pirincimizi hediye ettik.

Son Güncelleme Tarihi:24/Kasım/2019

Güncelleme 06/Ağustos/2019 Diğer Borsaların Fiyatları