Korona Virüs (COVİD-19) ile ilgili alınan tedbir ve önlemlerin görüşüldüğü toplantı gerçekleştirildi

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan Belediyesi Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Hasan Kocaman, Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Dülgerler Odası Başkanı Bülent Gezer, Kuaförler Odası Başkanı Salih Özkan, Madeni Eşya Odası Başkanı Hüseyin Erkan , Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İbrahim Aldanmaz, Keşan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şen ile Keşan TSO ev sahipliğinde düzenlenen ilçemiz genelinde Koronavirüs salgınına karşı bugüne kadar alınan önlemler ve bundan sonra alınacak tedbirler konulu toplantı gerçekleştirildi.
Üyelerimiz ve vatandaşlarımızın sektörleri hakkında bilgiler paylaşıldı.
Sağlığımız için Hijyen ve dezenfekte işlemlerimiz devam etmektedir.

Son Güncelleme Tarihi:08/Nisan/2020

Güncelleme 06/Ağustos/2019 Diğer Borsaların Fiyatları