Gıda Tarım Hayvancılık Konseyi

İlimizde Kamu Kurum Kuruluşlar ile özel sektör arasında koordinasyonu sağlamak amacıyla İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda Edirne Gıda Tarım Hayvancılık Konseyi İcra Kurulu toplandı. Konsey İcra Kuruluna Vali Yardımcısı Şenol Levent ELMACIOĞLU Başkanlığında Kamu ve Sivil toplum temsilcileri katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Konseyinin İlimizde farklı vizyon başlatacağını söyleyen Vali Yardımcısı Şenol Levent ELMACIOĞLU “Tarımda ve hayvancılıkta ihtisaslaşma arttırılmalı. Bu alandaki orta kapasiteli işletmeler sağlanacak teşviklerle büyük işletme haline getirilmeli” dedi.

​​​İlimizin tarımsal ürün deseninin belli olduğunu söyleyen İl Müdürümüz Orhan SARI “Kurulumuzun hedefi mevcut ürün deseninin kalitesini verimliliğini arttırıp, bunları alternatif ürünlerle desteklenmesini sağlamak amacıyla sürdürülebilir projelerin oluşturulmasıdır.” dedi.

İcra Kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Şenol Levent ELMACIOĞLU Başkanlığında Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul TANRIKULU, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Turan ATEŞ, İl Müdürümüz Orhan SARI, İl Müdür Yardımcımız Atilla BAYAZIT, Edirne Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fedai ÇANIM, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet EREN, Edirne Ziraat Odası Meclis Başkanı Erdal AKGÜN, Edirne İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tuncay AYTİN, Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen ASLAN, Keşan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Necmi KAYMAZ, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GİRGİN’in katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi:29/Eylül/2020

Dana Karkas Et 37.5 38 1