TARIMIN EN ÖNEMLİ GELECEĞİ OLAN TMO TOBB LİSANSLI DEPOLARIMIZI ZİYARET ETTİK.

TARIMIN EN ÖNEMLİ GELECEĞİ OLAN TMO TOBB LİSANSLI DEPOLARIMIZI ZİYARET ETTİK.
Edirne Milletvekilimiz Dr. Fatma Aksal, Ak Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Adnan İnan ve Yönetimi, Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin, TMO Keşan Şubesi Müdürü Ali Gücüyeter ile birlikte Lisanslı depolarımızı ziyaret ettik.
Bölgemizin en büyüğü olan, 85.000 ton kapasiteli Lisanslı depolarımız Günlük 4.000 ton ürün alımı gerçekleştirerek u doluluk oranına ulaşmıştır.
TMO-TOBB Lisanslı depoların Keşanı'mıza kazandırılmasında büyük katkı sağlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğluna teşekkür ederiz.
Lisanslı depolarımıza ürünlerini dökmek isteyen üreticilerimiz Borsamıza gelerek Türib sistemine kayıtlarını gerçekleştirebilirler.

Son Güncelleme Tarihi:07/Mayıs/2021

Dana Karkas Et 39 40 1