TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN BORSAMIZA ZİYARET...

Borsamıza ziyarete gelen, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Koçaş ve TOBB Dairesinden gelen Kemal Vural’ ı Keşan TB Meclis Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yörük, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aytekin Süzgün, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Fatih Boyalık ile Yönetim Kurulu Üyeleri Üzeyir Küçükyaman ve Gökhan Korucu tarafından karşılandılar. Ziyarette ilk söz alan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay başarılı çalışmalarından dolayı Borsa yöneticilerini tebrik ederek bundan sonraki süreçte bölgemiz için daha çok çalışarak birlik ve beraberlik içerisinde olmayı arzuladıklarını belirtti. Daha sonra söz alan Keşan TB Meclis Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz da Borsamıza ziyaret nezaketinde bulunan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Koçaş ile TOBB dairesinden gelen Kemal Vuralı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, bir arada olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Son olarak Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yörük de söz alarak ziyaretin her iki kurum için önemli olduğunu ve bundan sonraki çalışmalarımızda her iki kurum olarak istişare içerisinde olacağımızı ve birlik, beraberlik içerisinde olmayı hedeflediklerini belirtti. Ziyaret karşılıklı görüşmeler ve bölge sorunları hakkında konuşularak dilek ve temenniler ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi:27/Şubat/2020

Güncelleme 06/Ağustos/2019 Diğer Borsaların Fiyatları