UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI STRATEJİK PLAN DIŞ PAYDAŞ ORTAK AKIL TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADIK..

Uzunköprü Ticaret Borsası üyelerine daha iyi hizmet sunabilmek ve geleceğini planlamak amacıyla, 2018-2021 Stratejik Plan çalışması kapsamında 29 Kasım 2017 Çarşamba günü Dış Paydaşları ile  ‘Uzunköprü Ticaret Borsası Stratejik Plan Ortak Akıl Toplantısı gerçekleştirildi.

Uzunköprü Ticaret Borsası Akreditasyon Danışmanı Smartek Eğitim ve Danışmanlık N. Hikmet Canko moderatörlüğünde gerçekleştirilen Uzunköprü Ticaret Borsası Stratejik Plan Ortak Akıl Toplantısı’na Uzunköprü Belediye Başkan Yardımcısı Engin Bulut, UZTB Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan, Hayrabolu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Çiftçioğlu ve Genel Sekreter Saim Demirbaş, Mimar Muslihiddin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Kaya, Yağlı Tohumlar Koop. Başkanı Yavuz Karamolla, Keşan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emine Kaymak ve Akreditasyon Sorumlusu Hüseyin Alpu ile Personel Tolga Balcı, UZTB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Personelleri ile STK temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan Uzunköprü Ticaret Borsası olarak borsacılık anlamında etkin hizmet vermeye, ekonomik, sosyal ve teknolojik alanlardaki gelişmeleri yakından takip ederek bölgemizin ve ülkemizin büyümesine katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirtti. Nüfusumuzun halen büyük çoğunluğunun tarım ve hayvancılığa dayalı işlerle iştigal ettiğini, Bu çerçevede borsamızla ilişkide bulunan tüm ilgili kurumlarla işbirliği içinde çalışarak, bölgesel ve ulusal arenada tarımda verimin ve kalitenin yükseltilmesi,  ürün çeşitliliğinin artırılması en büyük arzularımızdan birisidir. Paydaşlarımızla birlikte yaptığımız bu toplantının borsamızı geliştirme konusunda başlattığımız çalışmalara olumlu katkılarda bulunarak  hedeflerimizi belirleme konusunda bizlere yol göstereceğini umut ediyorum’’ dedi.

Akreditasyon Danışmanı Smartek Eğitim ve Danışmanlık N. Hikmet Canko, Uzunköprü Ticaret Borsası’nın akredite bir borsa olarak daha iyi hizmet verebilme amacıyla yapılan kurumsal kapasite artırım çalışmalarında isabetli ve faydalı çalışmalar yapabilmesi adına Uzunköprü Ticaret Borsası paydaşlarının görüş ve önerilerine çok büyük önem verdiklerinin altını çizerek, SWOT analizi ve toplantı hakkında genel bilgi verdi.
Toplantı sonunda, toplantıya katılanlara tarafından Uzunköprü Ticaret Borsası’nın Stratejik planı için düzenlenen anket ve öneri formları dolduruldu.

Son Güncelleme Tarihi:10/Ocak/2018

Dana Karkas Et 26.5 27 0