TOPRAK TAHLİL ANALİZİNİN ÖNEMİ İÇİN YAPILAN KÖY ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR. (Yenimuhacır Beldesi 20.03.2018)

20.03.2018 Salı gecesi Keşan'a Bağlı Yenimuhacir Beldesinde Toprak Tahlil Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı..

Borsamız Toprak Tahlil Laboratuvarı ve Keşan Ziraat Odası İşbirliğinde başlatılan Keşan Köylerindeki Üreticileri Bilgilendirme Toplantılarına Yenimuhacir Beldesinde devam edildi.
20.03.2018 Salı Gecesi Belde düğün salonunda Borsamız Ziraat Mühendisleri ile Ziraat Odası Yönetici ve Zİraat mühendisi personeli üreticiler ile bir araya gelerek Toprak Tahlil Analizinin Önemi, Gübreler, Gübreleme ve Buğday hastalıkları hakkında sunumlar yapıldı ve üreticilerimiz den gelen sorulara cevap verilerek üreticilerimiz bilgilendirilmiştir. Toplantıya katılan Yenimuhacir Beldesi halkına teşekkür ederiz..

Son Güncelleme Tarihi:20/Şubat/2020

Güncelleme 06/Ağustos/2019 Diğer Borsaların Fiyatları