TOPRAK TAHLİL ANALİZİNİN ÖNEMİ İÇİN YAPILAN KÖY ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR. (Beğendik 21.03.2018)

21.03.2018 Çarşamba gecesi Keşan'a Bağlı Beğendik Beldesinde Toprak Tahlil Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı..

Borsamız Toprak Tahlil Laboratuvarı ve Keşan Ziraat Odası İşbirliğinde başlatılan Keşan Köylerindeki Üreticileri Bilgilendirme Toplantılarına Beğendik Beldesinde devam edildi.
21.03.2018 Çarşamba Gecesi Belde düğün salonunda Borsamız Ziraat Mühendisleri ile Ziraat Odası Yönetici ve Zİraat mühendisi personeli üreticiler ile bir araya gelerek Toprak Tahlil Analizinin Önemi, Gübreler, Gübreleme ve Buğday hastalıkları hakkında sunumlar yapıldı ve üreticilerimiz den gelen sorulara cevap verilerek üreticilerimiz bilgilendirilmiştir. Toplantıya katılan Beğendik Beldesi halkına teşekkür ederiz..

Son Güncelleme Tarihi:25/Eylül/2020

Dana Karkas Et 37.5 38 1