TOPRAK TAHLİL ANALİZİNİN ÖNEMİ İÇİN YAPILAN KÖY ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR. (Mecidiye 22.03.2018)

22.03.2018 Perşembe gecesi Keşan'a Bağlı Mecidiye Köyünde Toprak Tahlil Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı..

Borsamız Toprak Tahlil Laboratuvarı ve Keşan Ziraat Odası İşbirliğinde başlatılan Keşan Köylerindeki Üreticileri Bilgilendirme Toplantılarına Mecidiye Köyünde devam edildi.
22.03.2018 Perşembe Gecesi köy kahvesinde Borsamız Ziraat Mühendisleri ile Ziraat Odası Yönetici ve Zİraat mühendisi personeli üreticiler ile bir araya gelerek Toprak Tahlil Analizinin Önemi, Gübreler, Gübreleme ve Buğday hastalıkları hakkında sunumlar yapıldı ve üreticilerimiz den gelen sorulara cevap verilerek üreticilerimiz bilgilendirilmiştir. Toplantıya katılan Mecidiye Köy halkına teşekkür ederiz..

Son Güncelleme Tarihi:20/Şubat/2020

Güncelleme 06/Ağustos/2019 Diğer Borsaların Fiyatları