YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ NECMİ KAYMAZ TOBB’DA HAYVANCILIK KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki komisyon ve kurullar, Oda/Borsa üyelerinin karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini tespit etmek üzere TOBB Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımıyla ayrı ayrı toplandı.​​

Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, Mevzuat Komisyonu, İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu, Dış İlişkiler Komisyonu, Tarım Kurulu, Mesleki Eğitim Kurulu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, İklim Değişikliği ve Çevre Kurulu, Vergi Komisyonu, Sosyal Politikalar Kurulu, Turizm Kurulu, KOBİ Politikaları Kurulu, Kadın Çalışmaları Kurulu, Basın Yayın Komisyonu, Ekonomi Politikası Komisyonu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Arge ve İnovasyon Kurulu ile Hayvancılık Kurulu toplantılarını TOBB İkiz Kuleler ’de gerçekleştirdi.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz 19.09.2018 tarihinde üyesi olduğu Hayvancılık Kurulu Toplantısına katıldı.

TOBB Hayvancılık Kurulu toplantısında  Ülkemizde Hayvancılık sektörünün sorunlarının tespiti ve sorunların çözüm yollarının belirlenerek, hazırlanan TOBB Hayvancılık Kurulu raporu TOBB Konsey toplantılarında ilgili Bakanlara takdim edilecektir.

Son Güncelleme Tarihi:13/Aralık/2018

Güncelleme 13/Ağustos/2018 Diğer Borsaların Fiyatları