Kalite Yönetim ve Akreditasyon Sistemi

Keşan Ticaret Borsası Kalite Yönetim ve Akreditasyon Sistemi

5 yıl içerisinde yeni ve fonksiyonel bir hizmet binası ile tüm borsacılık faaliyetlerini çağın gerekliliklerine uygun, hızlı, kaliteli ve eksiksiz yerine getiren, bölgemizde saygın bir kurum olmak.

STRATEJİK PLAN (2021 - 2024)

/media/files/Keşan TB 2021-2024 Stratejik Planı SON.pdf

“Devlete ve Kamuya yük olan değil, yüklenen, yük taşıyan, sektörüne değer katarak, Keşan ilçesini tarım ve  hayvancılık merkezi yapan bir kurumdur”.

STRATEJİK PLAN (2021 - 2024)

/media/files/Keşan TB 2021-2024 Stratejik Planı SON.pdf

Akreditasyon Sistemi Nedir?

Sistemin amacı, Türk Oda/Borsa Sisteminin; Oda/Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır.

Bu çerçevede, TOBB,  EUROCHAMBRES ve İngiltere Odalar Birliği'nin işbirliği çerçevesinde İngiltere ve Almanya oda sistemlerinin en iyi uygulamalarını dikkate alarak, 2001 yılında Oda Akreditasyon Modelini geliştirmiş ve 2005 yılına kadar projeyi İngiltere Odalar Birliği ile birlikte yürütmüştür. TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi 2005 yılından itibaren de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından yürütülmektedir.

Bu süre zarfında Borsalardan gelen yoğun istek üzerine, 2008 yılında yapılan çalışmalar sonucunda Borsalar da sürece dâhil edilmiştir. 2008 yılından itibaren de sistemin adı TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi olarak değiştirilmiştir.

Borsamızda Beş Yıldızlı Hizmet Tescil Edildi

Keşan Ticaret Borsası; üyelerine sunduğu hizmet kalitesini artırarak Üyelerinin rekabet edebilirliğini ve büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla XIII. dönem Akreditasyon çalışmalarında başarı göstererek 10.01.2018 tarihinde gerçekleşen denetim sonrasında Akreditasyon Belgesine almaya hak kazanmış ve akredite olan 18 oda/borsa ve 2 şubenin içerisinde yer almaktadır.

TOBB, Akreditasyon Sistemi ile Oda ve Borsalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının artırılması, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amaçlanmaktadır.

Ülkemizde reel sektörün asli temsil mekanizması olan oda/borsaların hizmet kalitesi ve kurumsal kapasitesinin Avrupa ülkelerindeki emsallerinin seviyelerine çıkarılmasını amaçlayan Akreditasyon Sisteminin işler hale getirilmesi amacıyla Borsa Yönetimi ve personeli gayretle çalışmalarına devam edecektir.

TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ

/media/files/DX-2500N_20200221_095140_001.png