Bursa Ticaret Borsası Yeni Hizmet Binası ile Tahkim ve Arabulucuk Merkezi Açılış Töreni

Bursa Ticaret Borsası Yeni Hizmet Binası İle Tahkim Ve Arabulucuk Merkezi Açılış Töreni
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlunun teşrifleri ile açılışı gerçekleşen Bursa Ticaret Borsasının Yeni Hizmet Binası ile Tahkim Arabuluculuk Merkezinin açılış törenine Yönetim Kurulu Başkanımız Necmi Kaymaz ve İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer ile birlikte katılım sağladık.
Açılışta, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Marmara Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ile biraraya gelerek istişarelerde bulunduk.
Bursa Ticaret Borsasına Yeni hizmet binası ile Tahkim Arabuluculuk Merkezinin hayırlı olmasını diler, Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.