Edirne Mali Müşavirler Odası Başkanı ve Keşan Şubesi Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği derneğini Borsamızda ağırladık.

Edirne Mali Müşavirler Odası Başkanı Ve Keşan Şubesi Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneğini Borsamızda Ağırladık.
Yeni göreve gelen Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığına seçilen Cüneyt Keskin ve Keşan Şubesi Mali Müşavirler Muhasebeciler Derneği Başkanı Ahmet Oğuz'u ve yönetimini Borsamızda konuk ettik.
Özverili çalışmaları ile Ülkemiz ekonomisine değer katan Muhasebeciler Oda ve Şube Başkanlarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.