İ̇li̇mi̇zde Tarım Arazi̇leri̇ne İ̇zi̇nsi̇z Olarak Konulan Ti̇ny House' Lar Hakkında Basın Açıklaması
????İLİMİZDE TARIM ARAZİLERİNE İZİNSİZ OLARAK KONULAN TİNY HOUSE' LAR HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve İpsala Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan, Yönetim Kurulu Başkanımız Necmi Kaymaz, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer, Keşan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şen, Uzunköprü Ziraat Odası Başkanı Özcan Kayalı, Enez Ziraat Odası Başkanı Mehmet Oskan, ve Keşan Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kemik ile beraber İlimizde tarım arazilerine izinsiz olarak konulan Tiny House'lar hakkında yönetmelik ve kanunlar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak basın açıklaması gerçekleştirdik.
Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir