Keşan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisemizde Uygulanacak Olan Tekstil Atölyesi İle İlgili Proje Toplantımızı Gerçekleştirdik..

Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde Uygulanacak Olan Tekstil Atölyesi ile İlgili Proje Toplantımızı Gerçekleştirdik.. Yönetim Kurulu Başkanımız Necmi KAYMAZ, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail ŞAPÇI, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan SAZ, Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tolgan ANBARLI, Genel Sekreterimiz Emine KAYMAK, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Erdem BAŞAK ve Sorumlu Personelimiz Hüseyin ALPU İle birlikte toplantıya katılım sağladık. Toplantı kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı Birim Başkanı Berkay HABİBOĞLU, Edirne Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Bahar MANAV, Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanları Mustafa TÜRKARSLAN, Uğur OKUŞ, Elif KIRBIYIK ve Yatırım Destek Ofisi Destek Sorumlusu Gamze KURT’u Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin toplantı salonunda ağırladık. Bölgemizdeki mesleki eğitimleri arttırarak tekstil atölyesi ile ilgili nitelikli eleman yetiştirilmesi ve bölgemizdeki işsizliğe çözüm olması aynı zamanda istihdama katkı ve üretime destek sağlanması için gerekli çalışmalarda bulunuyoruz.