Proje Okulumuz Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili Mesleki Eğitim Proje Yürütme Kurulu Toplantısını gerçekleştirdik.

Proje Okulumuz Keşan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İle İlgili Mesleki Eğitim Proje Yürütme Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdik.
Yönetim Kurulu Başkanımız Necmi Kaymaz, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şen, Keşan İlçe Milliği Eğitim Müdürü İlhan Saz, Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tolgan Anbarlı, Genel Sekreterimiz Emine Kaymak ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Erdem Başak’ın katılımıyla Proje okulumuz olan Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili “Proje Yürütme Kurulu Toplantısı” düzenlendi.
Proje Okulumuz Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edirne bölgemizi temsilen Ulusal düzeyde yapılacak olan “PISA 2022 Uygulaması” için katılımcı seçilmiştir. 42 öğrenci ile birlikte bölgemizi temsil edecek proje okulumuzun yönetimine ve öğrencilerimize başarılar diler, Kurulumuzda alınan kararların Okulumuza ve Bölgemize hayırlı olmasını dileriz.