TOBB BAŞKANIMIZ SAYIN M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU BORSAMIZI ZİYARET EDEREK BİZLERİ ONURLANDIRDI

Tobb Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu Borsamızı Ziyaret Ederek Bizleri Onurlandırdı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Keşan Kaymakamımız Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Başkanımız Kemalettin Uslu, Yönetim Kurulu Başkanımız Necmi Kaymaz, Borsamız Meclis Üyeleri, Trakya Oda ve Borsa Başkanlarımız, Kurum ve Kuruluşların Yönetici ve Temsilcileri ve Personelimiz ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Borsamızda ağırladık.
Trakya ziyaretleri kapsamında Borsamızada uğrayarak bizleri onurlandıran Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğluna teşekkürlerimizi sunuyoruz.