Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 70. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Genel Sekreterimiz Emine Kaymak 20 Yıldır göstermiş olduğu emek ve özveri dolayısıyla Hizmet Şeref belgesine layık görülmüştür.

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliğinin 70. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri Çerçevesinde Genel Sekreterimiz Emine Kaymak 20 Yıldır Göstermiş Olduğu Emek Ve Özveri Dolayısıyla Hizmet Şeref Belgesine Layık Görülmüştür.
Ticaret Bakanımız Mehmet Muş'un katıldığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğini yaptığı TOBB 70. Yıl etkinliklerine Meclis Başkanımız Kemalettin Uslu, Yönetim Kurulu Başkanımız Necmi Kaymaz, Delegelerimiz Adnan İnan, Üzeyir Küçükyaman, Erbil Yörük ve Genel Sekreterimiz Emine Kaymak ile katılım sağladık.
Kurucularımızı, geçmişten bugüne emeği geçenleri saygıyla, ahirete irtihal etmiş olanlarıda rahmetle anıyoruz.
70 yıldır aynı ruh, aynı heyecanla, Güçlü Türkiye ve Güçlü Ekonomi için çalışmaya devam edeceğiz.