Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Laboratuvarı Açılış Törenindeyiz.

Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Laboratuvarı Açılış Törenindeyiz.
Yönetim Kurulu Başkanımız Necmi Kaymaz, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Komite Başkanı Onur Şapçı ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Erdem Başak ile birlikte açılış törenine katıldık.
T.C Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü gereği Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ve Uzunköprü Ticaret Borsası tarafından Uzunköprü bölgemizde bulunan Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Kimya Laboratuvarı kazandırılmıştır.
Keşan TB olarak Bölgemiz’de Mesleki Eğitim üzerine yapılacak olan her türlü girişimin destekçisi olmaya devam edeceğiz.