UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN BORSAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Uzunköprü Ticaret Ve Sanayi Odasından Borsamıza Hayırlı Olsun Ziyareti
UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN BORSAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Yönetim Kurulu Başkanımız Necmi Kaymaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Erman Yörük, Murat Orhun, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Fahri Karagöz, Yönetim Kurulu Üyemiz Eyüp Erdoğan, Meclis Üyelerimiz Adnan İnan, Erbil Yörük, Aziz Burak Lofçalı ve Yiğit Ceylan ile birlikte Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Gümüş, Yönetim Kurulu Üyesi İnaç Sülüs, Meclis Katip Üyesi Özge Ergen, Meclis Üyeleri Ömer Çotra ve Yılmaz Arı'yı Borsamız'da misafir ettik.
Ziyaret kapsamında, Yeni dönemde güven tazeleyen Yönetim Kurulu Başkanımız Necmi Kaymaz'a ve Borsamız Meclisine hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, Günün anısına karşılıklı olarak hediyelerimizi takdim ettik.
Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın'a ve Meclisine yeni görevlerinde başarılar diler, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.